18.11.2013 – 18.11.2014

Un an întreg a durat pelerinajul Fericitului Vladimir Ghika prin toată Arhidieceza mulțumind tuturor celor care au făcut efortul de a participa la Beatificarea din 31 august 2013, dar și cu scopul de a veni în întâmpinarea celor care nu au putut participa la sărbătoarea de la București! A vizitat toate parohiile (68) și a intrat în aproape toate bisericile de pe teritoriul Arhidiecezei (parohiale și din filiale). Acum toate comunitățile noastre au câte o relicvă a Fericitului la dispoziție pentru cultul public. În total au fost oferite peste 120 de relicve în țară și peste hotare, și sunt deja multe altare care au moaștele martirului nostru așezate în ele la consacrate.

Încheierea solemnă a pelerinajului a fost celebrată de IPS Ioan Robu în același loc unde a început, la Parohia Sf. Francisc din București, de data aceasta în biserica decurând consacrată cu un altar în care au fost așezate și moaștele Fericitului Vladimir.
(Aici puteți vedea albumul foto)
(Aici puteți vedea înregistrarea video)

Acest prieten al nostru este în continuare cu noi și faima puterii lui de mijlocire ne încurajează să apelăm la el cu încredere, iar modelul său este tot mai actual.

Fericite Vladimir Ghika, roagă-te pentru noi!