De pe www.arcb.ro, aflăm:
“Duhul Sfânt, Monseniorul Vladimir Ghika, viaţa de familie au fost câteva dintre temele asupra cărora au reflectat câteva zeci de familii catolice din nouă parohii ale Arhidiecezei, reunite în perioada 5-7 iunie 2009 la Mănăstirea călugărilor carmelitani desculţi de la Ciofliceni (Snagov).
Întâlnirea familiilor catolice din Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti, ajunsă la a II-a ediţie, a reunit 113 persoane din Brăila, Giurgiu, Ploieşti şi Bucureşti (parohiile „Sfânta Cruce”, „Adormirea Maicii Domnului”, „Sfânta Tereza”, Cioplea, Bărăţia, Catedrala „Sfântul Iosif”), şi a fost organizată de Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Familiilor.
Sub îndrumarea pr. Fabian Măriuţ, responsabil cu pastoraţia familiilor în Arhidieceză, familiile au participat la conferinţe, au meditat, s-au rugat împreună, au reflectat şi au discutat diferite teme – aflăm dintr-o corespondenţă de la Cornel Bărbuţ.
Participanţii la întâlnire s-au bucurat şi de prezenţa Preasfinţitului Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti, la sfânta Liturghie celebrată în seara de duminică, 7 iunie, în capela mănăstirii de la Ciofliceni.”
La aceeași adresă găsiți și un album foto al întâlnirii!!!