Dragi prieteni.
A trecut aproape o luna de cand nu am mai pus nimic pe blog. Sper ca nu am deziluzionat pe nimeni. In aceasta perioada am fost intr-o parohie din Statele Unite ale Americii, Jesus the Divine Word, in Huntingtown, Maryland. Deja de anul trecut am facut conoscut credinciosilor de aici pe Monseniorul, si multi dintre ei au inclus de atunci intre rugaciunile zilnice pe cea de beatificare a Slujitorului lui Dumnezeu Vladimir Ghika.
Anul acesta, in primele zile ale lunii august, am organizat, la initiativa parintelui paroh, Daniel P. Leary, o prezentare mai detaliata a procesului de beatificare a monseniorului. M-am bucurat sa vad ca sunt foarte multe persoane interesate si doritoare sa ne susutina cu rugaciunea lor. Mai in gluma, mai in serios, a ramas ca minunea de care vom avea nevoie pentru canonizare o vom avea din parohia lor. In acest fel Monseniorul va fi si sfantul lor preferat.
Dupa ce au citit traducerea in engleza a brosurii parintelui Sicari, multi s-au indragostit de Monsenioriul si imi cer si mai multe informatii; probabil ca ar trebui sa facem un mic efor si sa traducem mai multe lucruri in engleza.