Învierea lui Isus este un eveniment în istorie şi totodată mai presus de istoria obişnuită, căci prin această Înviere ia fiinţă o nouă dimensiune a vieţii şi a destinului oamenilor. Isus aparţine acum sferei divine şi eternităţii, împreună cu trupul său înviat. (IPS Ioan Robu, Pastorala de Paşte 2011)

Nadajduim ca alaturi de Domnul Inviat este si martirul nostru Vladimir Ghika. Chiar daca inca nu si cu trupul, Monseniorul se bucura pentru noi ca putem pregusta in sarbatoarea Pastelui ceea ce el vede deja, cu atat mai mult cu cat anul acesta este o celebrare care depaseste limitele institutionale ale bisericilor, unindu-le in spirit si rugaciune.
Cu ocazia sfintei sarbatori a Invieri a Domnului, pentru colaboratorii postulaturii, un gand de rugaciune ca multumire pentru tot efortul in procesul indelung si nu usor. Impreuna cu acestia, pentru cititori, prienteni ai lui Vladimir Ghika o urare pentru ca cel care s-a ridicat spre viata vesnica de pe aceasta piatra sa va fie lumina in toate caile pe care veti pasi si sa va pregateasca un loc langa Monseniorul.